page_head_bg

RCBO adjustable ayeuna

  • HM232-125/HM234-125 Residual Current Circuit Breaker With Over-Current Protection (RCBO)

    HM232-125 / HM234-125 Pemutus Sirkuit Arus Sisa Kalayan Perlindungan Arus Langkung (RCBO)

    Ku kombinasi kalayan circuit breaker miniatur => RCBO-Unit (MCCB) Tambahkeun-on Unit ayeuna residual (sambungan screw) pikeun 80 atawa 125 A (2-kutub jeung 4-kutub)

    • exibility flfl High sarta betah instalasi berkat wiring variabel (400 mm flfl sambungan kabel exible 2p = 2 hijian, 4p = 4 unit kaasup dina set teh)

    • Pilihan bebas tina catu daya utama

    • switch bantu 1 NO kaasup salaku baku dina sakabéh versi FBHmV

    • Ngidinan kombinasi sareng rupa-rupa ciri berkat arus anu béda sareng ciri tina pemutus sirkuit miniatur AZ anu tiasa dihubungkeun.

  • HO231N-40 Residual Current Circuit Breaker With Over-Current Protection (RCBO)

    HO231N-40 Pemutus Sirkuit Arus Sisa Kalayan Perlindungan Arus Langkung (RCBO)

    RCBO anyar mangrupakeun kutub tunggal tambah switched alat nétral mana garis / beban bisa disambungkeun ti luhur atawa handap.Henteu aya larangan pikeun sambungan suplai ningkatkeun kasalametan pamasangan anjeun sareng ukuran kutub kompak.Single ngamungkinkeun langkung seueur kutub pikeun nyocogkeun kana rakitan anu nawiskeun solusi anu épéktip.

    • pinuh conforms AS / NZS 61009-1

    • patuh kana Energy Aman Victoria - Syarat Testing tambahan pikeun RCBOs.

    • dipeunteun ayeuna nepi ka 40A

    • Tipe AC jeung Tipe A alat sensitipitas sadia

    Éta ngahontal sertipikat Australia SAA, sareng lulus uji ESV, éta tiasa kabel dina dua arah

  • Residual Current Circuit Breaker With Overload Protection

    Sisa Circuit Breaker Ayeuna Jeung Overload Protection

    HO231N runtuyan Residual Current Circuit Breaker kalawan Overcurrent Protection (hereinafter disebut circuit breaker) cocog pikeun pamakéan dina ac 50 Hz, tegangan nominal 230 / 400V, dipaké dina rumah tangga jeung tempat sarupa kalawan dipeunteun ayeuna mun 40 A atawa below.Mainly nyadiakeun panyalindungan ka shock listrik pribadi sarta sesar taneuh alat garis, ogé bisa dipaké pikeun ngajaga garis atawa overload parabot na circuit pondok. Dina waktos anu sareng produk kalawan fungsi isolasi, bisa dipaké dina kaayaan normal salaku changeover teu sering garis. .

    Standar Dibawa:GB16917.1IEC61009

  • HO232-60/HO234-40 Residual Current Circuit Breaker With Over-Current Protection (RCBO)

    HO232-60 / HO234-40 Pemutus Sirkuit Arus Sisa Kalayan Perlindungan Arus Langkung (RCBO)

    Éta éléktro-mékanis di alam.Sorotan di dieu nyaéta:

    1. eta bisa kabel di boh arah.

    2.It is accord with IEC 61009-2-1 (mains voltage independent RCBO), It is with electro-mechanical release that works safely even without supply voltage or line voltage lower than 50V.

    3.Type -A: Ngajagi ngalawan bentuk husus tina residual pulsating DC nu teu acan smoothed.

    4.Provides panyalindungan ngalawan sesar bumi / leakage ayeuna, pondok-circuit, overload, sarta fungsi isolasi.

    5.Provides panyalindungan lawanna ngalawan kontak langsung ku awak manusa Éféktif ngajaga parabot listrik ngalawan insulating gagalna.

    6.Provides panyalindungan komprehensif pikeun rumah tangga jeung sistem distribusi komérsial.

    7.kapasitas pegatna tinggi nepi ka 10ka.more aman.